Ota yhteyttä    

Koulutukset

PT Coaching® Academy on moderni koulutustalo, joka kouluttaa valmennustyön ammattilaisia työelämän tarpeisiin. PTCA®-valmentajien erityisosaaminen on työikäisten ja työyhteisöjen hyvinvoinnin valmentamisessa.

PTCA®-valmentajakoulutukset perustuvat nykyaikaiseen ihmis- ja oppimiskäsitykseen, jossa valmentajuus
* perustuu asiakkaan itsensä määrittelemiin hyvinvoinnin tekijöihin
* tuottaa uusia näkökulmia asiakkaan tavoitteeseen ja elämään
* lisää asiakkaan omatoimisuutta ja mahdollisuuksia saavuttaa jotain itselleen merkityksellistä
* lisää asiakkaan uskoa ja kykyä omaan toimintaan

PT Coaching® Academyssä voit opiskella valmennustyön ammattilaiseksi seuraavissa koulutusohjelmissa:
* PTCA® Health Coach
* PTCA® Henkilöstövalmentaja
* PTCA® Mental Trainer

Lisäksi voit valita yksittäisiä moduuleja, joissa voit opiskella ajankohtaisia valmennustyön sisältöjä henkilökohtaisen kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Yksittäiset moduulit hyväksytään osaksi opintoja mikäli haluat myöhemmin hakeutua pidempiin valmentajakoulutuksiin.

Hakeutuminen PTCA®-koulutukseen tapahtuu täyttämällä koulutushakemus. Käsittelemme koulutushakemuksia viikoittain. Koulutukseen hyväksytyksi tulemisesta lähetämme vahvistusviestin sähköpostitse. Sähköpostissa saat myös henkilökohtaiset tunnukset intrapalveluun, josta pääset mm. lataamaan koulutukseesi liittyviä materiaaleja.

PTCA®-koulutuksesi voit maksaa aina erissä. Pidemmissä koulutusohjelmissa koulutusmaksu on mahdollista suorittaa myös kertasuorituksena, jolloin koulutuksen kokonaishinta on sinulle edullisempi. Mikäli haluat neuvotella henkilökohtaisesta maksusuunnitelmasta, ota yhteyttä toimisto@ptca.fi

Health Coach, Henkilöstövalmentaja ja Mental Trainer-koulutuksen käyneillä opiskelijoilla on koulutuksen jälkeen oikeus käyttää nimikettä PTCA®-valmentaja. PTCA®-tunnus kertoo siitä, että olet valmennustyön ammattilainen ja sinulla motivaatiovalmennuksen erityisosaaminen.

Tervetuloa kouluttautumaan uudelle uralle!