Ota yhteyttä    

Koulutukset » Opiskelu henkilöstö- ja työhyvinvointivalmennuksen ammattilaiseksi

PT Coaching® Academy kouluttaa valmennustyön ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Tarjoamme sekä alanvaihtajille että ammattilaisille korkeatasoista, nykyaikaiseen valmennusideologiaan perustuvaa koulutusta. PTCA®-koulutuksen käyneenä valmentajana erottaudut alalla prosessiin perustuvan motivaatiovalmennuksen erityisosaamisellasi. Koulutuksemme toteutetaan aina pienryhmissä huippukouluttajien johdolla. Vastuullisena kouluttajana ensisijainen tehtävämme on tukea sinun valmentajuuden ja erityisasiantuntijuuden kehittymistä sekä urasuunnittelua.

PT Coaching® Academyn missio

PT Coaching® Academyn missiona on, että alalla työskentelee tulevaisuudessa valmennustyön ammattilaisia, joiden valmennuksessa asiakkaat saavat ja kykenevät itse määrittelemään henkilökohtaiseen hyvinvointiinsa vaikuttavat tekijät.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaminen

PTCA® -valmentajakoulutus perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiajatteluun, jossa asiakkaan valmennus ei ole hänen elämästään irrallinen projekti vaan se suhteutetaan aina asiakkaan arvoihin, toimintaan ja elämäntilanteeseen.

Valmennustyö on asiantuntijatyötä

Asiantuntijuuteen perustuva valmennustyö on asiakasta arvostavaa, luottamuksellista ja pitkäjänteistä. Valmennustyön ammattilaisena tunnet asiakkaasi sekä ymmärrät hänen tapaansa ajatella ja toimia. Ammattitaitoisena valmentajana tarjoat asiakkaallesi valmennuksen, jossa hänen on mahdollista lisätä itsetuntemustaan ja hyödyntää itsessään oleva potentiaali kokonaisuudessaan. 

Valmentajana sinulta odotetaan sellaisia ominaisuuksia kuten aktiivisuus, mukautumiskyky, ulospäinsuuntautuneisuus, suunnitelmalllisuus, analyyttisyys. Valmennustyön ammattilaisena sinulta edellytetään näkemyksellisyyttä, tiedon ja kokemuksen yhdistämistä.

Koulutuksen käyneenä PTCA®-valmentajana osaat tunnistaa asiakkaan todellisen tilanteen, johtaa valmennusprosessia, käyttää monipuolisesti valmennuksellisia menetelmiä ja hyödyntää asiakkaan omaa potentiaalia tavoitteen saavuttamiseksi.

PTCA®-valmentajakoulutuksen osa-alueet ovat
• Valmentajan ammattitaito ja ammatillisuus
• Valmennusmenetelmät
• Erityisosaamisen kehittäminen ja erikoistuminen

PT Coaching® Academyn koulutusohjelmat

• PTCA® Health Coach

• PTCA® Henkilöstövalmentaja
• PTCA® Mental Trainer

PT Coaching® Academyssä opiskelu tapahtuu pienryhmissä. Opiskelu on keskustelevaa, ratkaisukeskeistä ja opiskelijoita osallistavaa.

Yksittäiset moduulit

Yksittäiset moduulikoulutukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden laajentaa ja syventää valmennusosaamistasi omien tarpeittesi mukaan. Moduulikoulutukset katotaan hyväksiluetuksi mikäli päätät myöhemmin hakeutua ns. pidempiin koulutusohjelmiin.

Maksuton uraohjaus

Health Coach, Henkilöstövalmentaja ja Mental Trainer-koulutusohjelmiin sisältyy maksuton uraohjaus. Alalle työllistyminen-jaksolla keskitymme mm. sinun vahvuuksiin ja tavoitteisiin sekä oman osaamisesi tuotteistamiseen ja myyntiin.

Koulutuksen maksaminen

Kaikki PT Coaching® Academyn koulutukset laskutetaan kuukausierissä. Ns. pitkissä koulutusohjelmissa voit maksaa koulutuksesi kertasuorituksena, jolloin saat merkittävän hintaedun koulutukseesi.

Koulutusten hinnat näet tästä